A Simple Key For su tesisatçısı Unveiled

Wiki Article

banyomun tavanında sarı-siyah küfümsü bir kabarma ile beraber damlatma problemim mevcut. Üst kat komşuma durumu dile getirdiğimde kendilerinden kaynaklanmadığını ve banyo-tuvaletlerinde onarım yaptırdıklarını dile getiriyorlar. Problemin daha üst katlardan veyahut havalandırma boşluğundaki pis su giderlerinden kaynaklanabileceğini iddia ediyorlar.

Kaçak kullanım ve sızıntıdan kaynaklanan sesleri boruya temas etmeden kolayca dinleyebilirsiniz.

mutfak duvarında su damlacıkları oluşuyor balkon dan geldiğini düşünüyoruz ama balkonda da en ufak biz iz yok, şimdi oturma odasında da aynı sorun var ne önerirsiniz ne yapmak gerekir ?

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the most effective YouTube expertise and our most up-to-date features. Find out more

Yeni aldığım dairemin bahçe duvar dibinden su çıkıyor fakat içeri oda kısmında hiçbir su belirtisi yok yan binayı etrafı kontrol ettim su gelecek bir yer gözükmüyor nasıl propertyımcı olabilirsiniz

Atık su borularındaki su kaçaklarının yerini tespit etmemizin haricinde su kaçak tespiti tıkanıklık su kaçağı tespit gibi durumlarda da sıklıkla kullandığımız cihazlardan biridir.

This Web page is utilizing a protection assistance to shield itself from online attacks. The motion you just carried out activated the safety Option. There are numerous steps that would bring about this block together with distributing a certain phrase or phrase, a SQL command or malformed details.

Termal su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta su kaçağı tespiti kolayca bulunabilir.

Ekiplerimiz yaşanılan sorunun %100 çözüme kavuştuğuna emin olduktan sonra yaptığı tüm işlerde one sene garanti belgesi vererek çalışmalara su kaçak tespiti son verir ve müşterilerimizin memnuniyetini sağlayarak oradan ayrılır.

Pimaş Yıkama: Pimaş borularınızı tıkanıklıklardan arındırarak tesisatınızın uzun ömürlü olmasını sağlarlar.

Sonuç olarak su sızıntısı tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Su kaçağı tespiti ve su kaçak tespiti su kaçağı tamiri; Merkez Su Tesisatı olarak 30 yılı aşkın süredir aralıksız olarak devam ettirdiğimiz hizmetimizdir.

İlk olarak su sayacının her iki yanındaki vanaları kapatın. Eğer alt kata su sızıntısı azalıyorsa soğUnited kingdom su borunuzda su kaçağı vardır. (Vanaların suyu tamamen kestiğinden emin olun.)

Su tesisatı testi en basit tüm muslukları kapatıldıktan sonra saat sayacına bakarak yapılabilir

Report this wiki page